Team

Management en Accountmanagers

 • Caroline Muurmans Financieel Manager

  Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van Personeel en Financiën in de non-profit sector, werk ik vanaf 2002 bij Assicuro. Met veel enthousiasme draag ik zorg voor een goede verwerking van alle financiële en personele zaken. Met persoonlijke begeleiding draag ik bij aan een betrokken en kundig team. 

 • Robert van Spanje Algemeen Manager
 • Ed Hart Accountmanager T : +31(0)887744498

  Sinds februari 2014 ben ik werkzaam bij Assicuro. Het adviseren van bijzondere relaties met passie, gedrevenheid en aandacht voor maatwerk, geeft mij veel voldoening. Prive sport ik veel en ik vind koken erg leuk om te doen.

 • Edwin Wijenberg Accountmanager T : +31(0)887744493

  Ik werk sinds begin 2010 als Accountmanager bij Assicuro Private Insurance. Bijzondere bezittingen en interessante klanten is waar ik dagelijks mee te maken krijg. En dat alles in een mix van persoonlijk contact, service, commercie en maatwerk-oplossingen. M’n vrije tijd besteed ik in de zomer graag zeilend op de Maasplassen. 

 • Erik Roskamp Accountmanager T : +31(0)887744499

  Ik ben een energieke adviseur die voor mijn relaties een meerwaarde kan bieden en denkt in mogelijkheden. Door mijn jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening ben ik de juiste gesprekspartner op elk niveau. Daarnaast probeer ik altijd de mensen om mij heen te motiveren met mijn positieve instelling.

 • Erwin Pelleboer Accountmanager T : +31(0)887744496

  Sinds 1999 werk ik met veel plezier in de financiële dienstverlening. Samen met u zoek ik graag naar een passende oplossing die tegemoet komt aan uw wensen. Maatwerk en een uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Vanuit de oude Hanzestad Kampen ben ik sinds februari 2020 lid van het Assicuro-team!

Commerciële ondersteuning

 • Karin Theebe Financieel administratief medewerkster

  Sinds mei 2018 werk ik bij Assicuro Private Insurance als Financieel Administratief Medewerker. Vanuit Almere hier beland in een carréboerderij met een flinke lap grond. Onze grootste hobby, naast gezin en werk, is nu de verbouwing van de gedateerde boerderij naar een thuis. En straks weer fietsend de wereld verkennen. 

 • Mirna Munsters Commercieel medewerkster binnendienst

  Ik werk sinds oktober 2017 bij Assicuro als commercieel medewerkster binnendienst. Samen met mijn collega’s van de binnendienst ondersteun ik de accountmanagers, waarbij de klant centraal staat. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. 

 • Roger Brands Commercieel medewerker binnendienst

  Ik werk sinds 1 mei 2018 bij Assicuro Private Insurance als commercieel medewerker binnendienst. Mijn werkzaamheden bestaan uit de ondersteuning van de accountmanagers in het adviseren van de best mogelijke verzekeringsoplossing voor de klanten.Mijn vrije tijd besteed ik aan familie/vrienden en aan sporten.