Team

Directie en Accountmanagers

 • Caroline Muurmans Financieel Directrice

  Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van Personeel en Financiën in de non-profit sector, werk ik vanaf 2002 bij Assicuro. Met veel enthousiasme draag ik zorg voor een goede verwerking van alle financiële en personele zaken. Met persoonlijke begeleiding draag ik bij aan een betrokken en kundig team. 

 • Walther Muurmans Algemeen Directeur

  Sinds 2002 geef ik leiding aan dit mooie bedrijf. Mijn rol beperkt zich tot het aansturen en coachen van het team accountmanagers.

 • Sander Muurmans Accountmanager T : +31(0)887744497

  Financiële dienstverlening is mij met de paplepel ingegoten. Vanaf het eerste gesprek met een klant wist ik zeker dat dit mijn beroep zou worden. In 2009 begon ik achter de schermen bij Assicuro en direct na het behalen van mijn diploma`s  ging ik aan de slag als accountmanager. Tegenwoordig haal ik dagelijks plezier uit de contacten met mijn (vaste) klanten. 

 • Edwin Wijenberg Accountmanager T : +31(0)887744493

  Ik werk sinds begin 2010 als Accountmanager bij Assicuro Private Insurance. Bijzondere bezittingen en interessante klanten is waar ik dagelijks mee te maken krijg. En dat alles in een mix van persoonlijk contact, service, commercie en maatwerk-oplossingen. M’n vrije tijd besteed ik in de zomer graag zeilend op de Maasplassen. 

 • Erik Roskamp Accountmanager T : +31(0)887744499

  Ik ben een energieke adviseur die voor mijn relaties een meerwaarde kan bieden en denkt in mogelijkheden. Door mijn jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening ben ik de juiste gesprekspartner op elk niveau. Daarnaast probeer ik altijd de mensen om mij heen te motiveren met mijn positieve instelling.

 • Tess Rennenberg Accountmanager T : +31(0)887744495

  Sinds augustus 2011 ben ik werkzaam bij Assicuro Private Insurance. Wat mijn werk inspirerend maakt is enerzijds het ontzorgen van mijn relaties en anderzijds het werken met fijne en enthousiaste collega’s. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn familie en ga ik graag uit eten met vrienden.

 • Ed Hart Accountmanager T : +31(0)887744498

  Sinds februari 2014 ben ik werkzaam bij Assicuro. Het adviseren van bijzondere relaties met passie, gedrevenheid en aandacht voor maatwerk, geeft mij veel voldoening. Prive sport ik veel en ik vind koken erg leuk om te doen.

 • Erwin Pelleboer Accountmanager T : +31(0)887744496

  Sinds 1999 werk ik met veel plezier in de financiële dienstverlening. Samen met u zoek ik graag naar een passende oplossing die tegemoet komt aan uw wensen. Maatwerk en een uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Vanuit de oude Hanzestad Kampen ben ik sinds februari 2020 lid van het Assicuro-team!

Commerciële ondersteuning

 • Karin Theebe Financieel administratief medewerkster

  Sinds mei 2018 werk ik bij Assicuro Private Insurance als Financieel Administratief Medewerker. Vanuit Almere hier beland in een carréboerderij met een flinke lap grond. Onze grootste hobby, naast gezin en werk, is nu de verbouwing van de gedateerde boerderij naar een thuis. En straks weer fietsend de wereld verkennen. 

 • Mirna Munsters Commercieel medewerkster binnendienst

  Ik werk sinds oktober 2017 bij Assicuro als commercieel medewerkster binnendienst. Samen met mijn collega’s van de binnendienst ondersteun ik de accountmanagers, waarbij de klant centraal staat. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. 

 • Roger Brands Commercieel medewerker binnendienst

  Ik werk sinds 1 mei 2018 bij Assicuro Private Insurance als commercieel medewerker binnendienst. Mijn werkzaamheden bestaan uit de ondersteuning van de accountmanagers in het adviseren van de best mogelijke verzekeringsoplossing voor de klanten.Mijn vrije tijd besteed ik aan familie/vrienden en aan sporten.

 • Rachel Thijssen Commercieel medewerkster binnendienst

  Sinds april 2019 ben ik werkzaam als Commercieel medewerkster binnendienst bij Assicuro Private Insurance. Voor mij staat de klant centraal en ik wil hen de beste service bieden. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of ben ik creatief bezig.