Team

Directie en Accountmanagers

 • Caroline Muurmans Financieel Directrice

  Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van Personeel en Financiën in de non-profit sector, werk ik vanaf 2002 bij Assicuro. Met veel enthousiasme draag ik zorg voor een goede verwerking van alle financiële en personele zaken. Met persoonlijke begeleiding draag ik bij aan een betrokken en kundig team. 

 • Walther Muurmans Algemeen Directeur

  Sinds 2002 geef ik leiding aan dit mooie bedrijf. Mijn rol beperkt zich tot het aansturen en coachen van het team accountmanagers.

 • Sander Muurmans Accountmanager T : +31(0)887744497

  Financiële dienstverlening is mij met de paplepel ingegoten. Vanaf het eerste gesprek met een klant wist ik zeker dat dit mijn beroep zou worden. In 2009 begon ik achter de schermen bij Assicuro en direct na het behalen van mijn diploma`s  ging ik aan de slag als accountmanager. Tegenwoordig haal ik dagelijks plezier uit de contacten met mijn (vaste) klanten. 

 • Edwin Wijenberg Accountmanager T : +31(0)887744493

  Ik werk sinds begin 2010 als Accountmanager bij Assicuro Private Insurance. Bijzondere bezittingen en interessante klanten is waar ik dagelijks mee te maken krijg. En dat alles in een mix van persoonlijk contact, service, commercie en maatwerk-oplossingen. M’n vrije tijd besteed ik in de zomer graag zeilend op de Maasplassen. 

 • Ed Hart Accountmanager T : +31(0)887744498

  Sinds februari 2014 ben ik werkzaam bij Assicuro. Het adviseren van bijzondere relaties met passie, gedrevenheid en aandacht voor maatwerk, geeft mij veel voldoening. Prive sport ik veel en ik vind koken erg leuk om te doen.

 • Tess Rennenberg Accountmanager T : +31(0)887744495

  Sinds augustus 2011 ben ik werkzaam bij Assicuro Private Insurance. Wat mijn werk inspirerend maakt is enerzijds het ontzorgen van mijn relaties en anderzijds het werken met fijne en enthousiaste collega’s. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn familie en ga ik graag uit eten met vrienden.

 • Erik Roskamp Accountmanager T : +31(0)887744499

  Ik ben een energieke adviseur die voor mijn relaties een meerwaarde kan bieden en denkt in mogelijkheden. Door mijn jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening ben ik de juiste gesprekspartner op elk niveau. Daarnaast probeer ik altijd de mensen om mij heen te motiveren met mijn positieve instelling.

 • Jos Jacobi Accountmanager T : +31(0)887744496

  Sinds 2017 ben ik als accountmanager werkzaam bij Assicuro Private Insurance. Ik help u graag middels een persoonlijke en creatieve aanpak van uw verzekeringsvraagstukken. Waar andere stoppen begint mijn werk. In mijn vrije tijd ben ik veel op het hockeyveld of op een skipiste te vinden. Daarnaast kan ik enorm genieten van lekker eten en een goed glas wijn. 

 • Kiki Voncken Accountmanager T : +31(0)887744485

  Vanaf september 2018 ben ik in dienst bij Assicuro Private Insurance als accountmanager. Vanuit mijn functie heb ik intensief klantcontact waarbij ik ernaar streef om een duurzame klantrelatie op te bouwen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke activiteiten met mijn vrienden of lees ik een goed boek.

 • Fausto Mei Accountmanager T : +31(0)887744492

  Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Assicuro Private Insurance. Als accountmanager werk ik in samenspraak met verzekeraar aan een passend advies gebaseerd op de specifieke wensen van een klant. Iedere klant is uniek en verdient een advies op maat. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Daarnaast ben ik geregeld te vinden op het voetbalveld.

Commerciële ondersteuning

 • Karin Theebe Financieel administratief medewerkster

  Sinds mei 2018 werk ik bij Assicuro Private Insurance als Financieel Administratief Medewerker. Vanuit Almere hier beland in een carréboerderij met een flinke lap grond. Onze grootste hobby, naast gezin en werk, is nu de verbouwing van de gedateerde boerderij naar een thuis. En straks weer fietsend de wereld verkennen. 

 • Mirna Munsters Commercieel medewerkster binnendienst

  Ik werk sinds oktober 2017 bij Assicuro als commercieel medewerkster binnendienst. Samen met mijn collega’s van de binnendienst ondersteun ik de accountmanagers, waarbij de klant centraal staat. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. 

 • Roger Brands Commercieel medewerker binnendienst

  Ik werk sinds 1 mei 2018 bij Assicuro Private Insurance als commercieel medewerker binnendienst. Mijn werkzaamheden bestaan uit de ondersteuning van de accountmanagers in het adviseren van de best mogelijke verzekeringsoplossing voor de klanten.Mijn vrije tijd besteed ik aan familie/vrienden en aan sporten.

 • Tom Geurts Commercieel medewerker binnendienst

  Ik werk sinds 2018 als Commerciële ondersteuning bij Assicuro Private Insurance. In mijn dagelijks werk ondersteun ik onze accountmanagers bij diverse zaken zoals het opstellen van offertes, de juiste documentatie verzorgen en het daarbij behorende klantcontact. Positief en oplossingsgericht denken is hierbij mijn kracht.

 • Rachel Thijssen Commercieel medewerkster binnendienst

  Sinds april 2019 ben ik werkzaam als Commercieel medewerkster binnendienst bij Assicuro Private Insurance. Voor mij staat de klant centraal en ik wil hen de beste service bieden. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of ben ik creatief bezig.