Over ons

 

Wie zijn wij?

Welkom op de website van Assicuro Private Insurance! Assicuro Private Insurance is assurantiebemiddelaar en is reeds vele jaren een betrouwbaar en integer aanspreekpunt voor mensen die hoge eisen stellen aan het verzekeren van hun privébezittingen. Hierdoor staat Assicuro, met vestigingen in Nederland en België, inmiddels bekend als de specialist voor de bovenkant van het particuliere segment. 

Wat doen wij?

Assicuro is gespecialiseerd in exclusieve verzekeringen voor met name de bovenkant van het particuliere marktsegment. Van exclusieve woning tot bijzondere autocollecties en van plezierjachten tot en met privatejets: Assicuro biedt u precies die verzekeringsvorm, die specifiek voor uw persoonlijke omstandigheden de meeste geschikte is. 

Waarom Assicuro?

Assicuro biedt verzekeringen aan tegen scherpe en uiterst betaalbare premies. Wij werken samen met de beste verzekeraars en wij kunnen u uitstekende polisvoorwaarden bieden. Door persoonlijke benadering in begeleiding en advisering willen de medewerkers van Assicuro graag een langdurige relatie met u opbouwen, gebaseerd op vertrouwen en integriteit.