Assicuro Private Insurance is assurantiebemiddelaar, en heeft zich gespecialiseerd in het verzekeren van zeer luxe goederen zoals sieraden, boten, tweede woningen en kunst en met name in exclusieve auto’s. Daarbij moet gedacht worden aan merken zoals Ferrari, Porsche, Rolls Royce en Bentley. Onze cliënten zijn de top van het particulier segment en wonen in Nederland en de Belgische grensstreek.

Assicuro is reeds vele jaren een betrouwbaar en integer aanspreekpunt voor mensen die hoge eisen stellen aan het verzekeren van hun privé-bezittingen. Hierdoor staat Assicuro, met vestigingen in Nederland en België, inmiddels bekend als dé specialist voor de bovenkant van het particuliere segment. Van exclusieve woningen tot bijzondere autocollecties en van superjachten tot en met private jets.

Omdat Assicuro zich verplaatst in de specifieke situatie en de persoonlijke omstandigheden van haar cliënten kan zij precies díe verzekeringsvorm aanbieden die voor de client de meest geschikte is. Met absoluut de beste polisvoorwaarden en meest uitgebreide dekking tegen uiterst betaalbare premies.
Vertrouwen is hierbij het sleutelwoord. Een woord dat de mensen van Assicuro bij elke omstandigheid zullen waarmaken.