Morgan v3

 

Een exclusieve auto, uitgebreide autocollectie of een bijzondere oldtimer?

 

Assicuro biedt u meer dan uitstekende voorwaarden en premies op het gebied van exclusieve auto’s en autocollecties. Dankzij de grote aantallen die reeds bij Assicuro zijn ondergebracht, kunt u voordelig gebruik maken van onze verworven slagkracht met voorwaarden die zonder meer uitstekend te noemen zijn.

 

Bij Assicuro kan een verzekering worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen, dit is standaard inbegrepen in onze dienstverlening.
Assicuro biedt vaste premies zonder premieverhoging bij schade (geen no-claim/bonus-malus).
Voor gezinnen met meer dan 3 auto's gelden extra kortingen en voor verzamelingen zijn zeer gunstige maatwerkconstructies mogelijk. Maatwerk voor verzamelingen is onder andere zeer interessant omdat men in de aangeboden tarieven rekening houdt met het feit dat u slechts in één auto tegelijk kunt rijden.
Assicuro biedt eveneens de mogelijkheid om auto's (casco) te verzekeren zonder dat deze van een kenteken voorzien zijn.

Bij Assicuro zijn uitzonderlijk gunstige waarderegelingen mogelijk. 

Heeft u een exclusieve auto, een uitgebreide autocollectie of een bijzondere oldtimer? Assicuro biedt u precies die verzekeringsvorm, die specifiek voor uw persoonlijke omstandigheden de meeste geschikte is.

 

 

Nieuwwaarde

(5 jaar, waarvan de laatste 36 maanden op basis van een zeer gunstige afschrijvingsregeling)

Aankoopwaarde

(tot de auto 10 jaar oud is, met een gunstige afschrijvingsregeling vanaf de 36ste maand na aankoop)

Taxatiewaarde

Bij een verzekering op basis van taxatiewaarde wordt in geval van totaalverlies zonder discussie de uitkering gebasseerd op deze taxatiewaarde. Om een auto te kunnen verzekeren op basis van taxatiewaarde dient u in bezit te zijn van een taxatierapport. Een taxatierapport is drie jaar geldig. Indien u dit wenst kunnen wij een taxateur vragen om contact met u op te nemen voor het maken van een afspraak. In sommige gevallen worden de kosten van taxatie door verzekeraar vergoed.

Boekwaarde

Assicuro heeft mogelijkheden voor het verzekeren op basis van boekwaarde voor auto's waarbij sprake is van lease.

Dagwaarde

Bij een verzekering op basis van dagwaarde kunt u zelf een te verzekeren waarde opgeven. Bij schade zal de werkelijke waarde van de auto op het moment van schade worden bepaald door verzekeraar. Hierdoor kan het voorkomen dat u premie betaalt over een te hoge waarde, of een schadeuitkering krijgt die achteraf niet voldoende blijkt te zijn om een vergelijkbare auto aan te schaffen. Hoewel verzekeren op basis van dagwaarde in Nederland niet ongebruikelijk is, wordt dit door ons niet geadviseerd.


LogoChubb1 LogoAmlin2